Ta grep om IT kostnadene

Mange bedrifter har fortsatt IT system som krever mye vedlikehold og er vanskelig å oppdatere. Resultatet er for høye kostander og systemer som er foreldet. Heldigvis er det enkelt å løse dette med moderne skyteknologi. Hvis du drifter servere internt i bedriften, eller har ASP/Outsourcing avtale, er sjansen stor for at du betaler for mye for IT drift. Her er noen enkle grep som trimmer kostnadene:

Kjøp tjenesten, ikke programvaren

Hvis du trenger en epost tjeneste er det mye bedre å kjøpe tjenesten fiks ferdig og klar til bruk, enn å kjøpe en programvare som du må drifte og vedlikeholde selv. Stadig flere programmer kan i dag kjøpes som skytjeneste, og mange bedrifter kan tømme datarommet helt for interne servere. Kjøp tjenesten direkte fra Microsoft og andre programvareleverandører, uten fordyrende mellomledd.


CLOUDsys ta grep


CLOUDsys Azure Site Recovery

Velg IT tjenester som skalerer med bedriften

Med skytjenester er det ingen ting som går fullt eller som går tom for kapasitet. Du betaler bare for det du til enhver tid bruker og kapasiteten er ubegrenset. Må du redusere aktiviteten, reduseres kostnadene umiddelbart tilsvarende.

Ta i bruk ny teknologi som sparer penger og gjør bedriften mer effektiv

Få tilgang til avansert programvare uten kostbare investeringer. Betal bare for det antall brukere som skal ha tilgang, enten det er prosjektstyring, videomøter eller avansert dataanalyse (BI)


CLOUDsys Azure Virtual Machine

CLOUDsys ble etablert i 2011 med bakgrunn i fremveksten av nye teknologiske muligheter for effektiv IT drift. Siden den gang har vi levert mange små og større IT leveranser som har spart penger for våre kunder, og samtidig økt konkurranseevnen.


CLOUDsys Logo
BOOS Microsoft Partner

cghsh

Klar for å ta grep? Kontakt meg gjerne.

Christian Gad Hasvi

CTO & Cloud Computing Architect

Tlf: +47 93483765
E-post: christian.gad.hasvi@cloudsys.no