SIKRE DINE DATA

 


CloudBackup er den beste måten å sikre data mot tap, tyveri og ødeleggelse

 


CLOUDsys CloudBackup Agenter

Kom i gang med CloudBackup

Send oss kontaktinfo så hjelper vi deg

 

55 52 50 80
office365@cloudsys.no

Trygg, rimelig og vedlikeholdsfri sikkerhetskopi av dine lokale data. Kom i gang i løpet av minutter. Ta kontakt i dag så hjelper vi deg i gang. CloudBackup sikrer dine data mot brann, oversvømmelse, lynnedslag, tyveri, uhell, hacking, virus osv. Dine backupdata er beskyttet med sterk kryptering som hindrer uvedkommende tilgang.

Spar penger med automatisk sikkerhetskopi

CloudBackup er en helautomatisk tjeneste som krever minimalt med vedlikehold. Spar penger ved å eliminere manuelle rutine. Betal kun for brukt datalagring. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.
Priser

Last ned produktblad for CloudBackup

 


BOOS CloudBackup spar penger

BOOS CloudBackup Ransomware Cryptlocker

Er du sikret mot ransomware virus?

Ransomware er en virus familie som kryptere dine data og truer å slette dem hvis det ikke betales løsepenger. Denne typen virus slipper ofte forbi vanlig virusbeskyttelse, og den beste måten å sikre seg på er å ha en uavhengig sikkerhetskopi. Vår CloudBackup har reddet data for flere av våre kunder som har blitt angrepet av slike virus. Cryptolocker er bare ett av flere virus i denne kategorien.

Ta sikkerhetskopi av ALLE dine data – uten tillegg i prisen

Vår løsning har innebygget støtte for de fleste database- og epost systemer. Det betyr at du får sikkerhetskopi av alle dine data. Uten at du må betale ekstra for kostbare tilleggsmoduler.


BOOS CloudBackup Agenter

Hvorfor CLOUDsys?

Vi har lang erfaring med leveranse av skybasert sikkerhetskopiering, og har mange gode kundereferanser. Hos oss er din sikkerhetskopi trygt lagret i Microsoft sin Azure tjeneste som innehar noen av de strengeste sikkerhets sertifiseringene i bransjen.


CLOUDsys Logo
BOOS Microsoft Partner

BOOS CloudBackup Agenter

Lurer du på om CloudBackup er riktig for deg?

Send oss kontaktinfo så hjelper vi deg

 

55 52 50 80
office365@cloudsys.no