VI KAN MICROSOFT AZURE

 


Microsoft Azure er skyplattformen som gir deg mer effektiv IT

 


CLOUDsys Microsoft Azure

Start gratis prøveperiode

Send oss kontaktinfo så hjelper vi deg

 


55 52 50 80
azure@cloudsys.no

Azure er Microsoft sin skyplattform for drift av IT systemer i skyen. Sett opp virtuelle maskiner med noen få klikk. Velg mellom mange forskjellige konfigurasjoner av CPU, minne og lagring. Ingen investeringer – betal kun for det du bruker. I tillegg til virtuelle maskiner finnes det en rekke flere tjenester som gjør din IT rimeligere og mer skalerbar.

Virtuelle maskiner på 1-2-3

Fokuser på hvordan IT kan gi forretningsverdi for din bedrift, og la Microsoft ta seg av drift av maskinvare og datarom. Med Microsoft Azure kan du drifte dine forretnings kritiske IT systemer med garantert sikkerhet og tilgjengelighet. Skaler sømløst opp eller ned i henholde til forretningsbehov og betal kun for det du bruker.


CLOUDsys Azure Virtual Machine

CLOUDsys Azure Site Recovery

Windows Azure som din DR site

Med Microsoft sine skytjenester er det endelig mulig å etablere en reserveløsning for din lokale IT så du har tilgang til dine systemer selv om datarommet skulle bli rammet av brann eller lignende. Ta kontakt og få oversikt over hva Microsoft Azure Site Recovery kan gjøre for din bedrift.

Hvorfor CLOUDsys?

Vi Microsoft Partner og har lang erfaring i Office 365, SharePoint og Project leveranser. Vi bistår med oppsett og oppstart slik at dere kommer raskt i gang. Vi har fokus på kort responstid og å realisere kostnadsbesparelser for våre kunder.


CLOUDsys Logo
CLOUDsys Microsoft Partner

CLOUDsys Microsoft Azure

Start gratis prøveperiode

Send oss kontaktinfo så hjelper vi deg

 


55 52 50 80
azure@cloudsys.no