Microsoft Dynamics CRM Online + Office 365

 


Microsoft CRM inneholder alt du trenger for å ivareta dine kunder

 


CLOUDsys Microsoft CRM

Prøv CRM gratis i 30 dager

Send kontaktinfo så hjelper vi deg

 

55 52 50 80
office365@cloudsys.no

Små og mellomstore bedrifter trenger et CRM-system som styrker eksisterende kunderelasjoner og hjelper deg med å finne nye salgsmuligheter uten at det koster all verden. Med Microsoft Dynamics CRM Online får du en effektiv og god kundebehandling, og kan fokusere på salgmuligheter.

God kundeservice

Sosiale og mobile løsninger har endret kundenes krav til service. De forventer kvalitet og tilpasset service – på sine vilkår – for nettsider, sosiale- og mobile løsninger, samt telefon.
Med Microsoft Dynamics CRM kan du knytte langvarige kunderelasjoner ved å tilby korrekt og tilpasset kundeservice – når som helst, i alle kanaler. Sørg for at dine ansatte har alt de trenger for å kunne yte god kundeservice.


CLOUDsys CRM Sosialt

CLOUDsys CRM Markedsføring

Smartere markedsføring

Markedsføring er i endring som aldri før. Markedsførere eier mer av kundereisen og må engasjere kundene på nye måter og i nye kanaler for å kunne levere gode opplevelser. Samtidig må de kunne spore resultatene av markedsføringskronene.
Microsoft Dynamics Marketing hjelper deg med å utnytte ditt markedsføringspotensial. Du kan enkelt planlegge, kjøre og måle kampanjer fra start til mål. Realiser markedsføringsvisjonen – engasjer kunder i alle kanaler, bygg informasjonskanaler og vis effekten av markedsføringen.

Selg effektivt

Kundene dine vet mer om deg enn noen gang før – og tar kjøpsbeslutninger før du har anledning til å engasjere deg. Salgsteamet må bli med på den nye kundereisen ved å bygge dypere kunderelasjoner og kundetilpasse hvert eneste kontaktpunkt underveis.
Microsoft Dynamics CRM hjelper deg med å tenke salg på en ny måte. Selgerne får bedre muligheter til å fokusere, vinne frem raskere og selge mer.


CLOUDsys CRM Salg

CLOUDsys CRM Sosialt

Sosialt for alle

I dagens sosiale og mobile verden må bedrifter skru opp tempoet og dele kunnskaper langt bredere enn før. De må også holde kontakten med kundene, på kundenes premisser. Det betyr at de må bli mer sosiale.
Med Microsoft Dynamics CRM kan salgs-, service- og markedsføringsteam levere gode kundeopplevelser ved hjelp av de sosiale verktøyene som er innebygd i Microsoft Dynamics CRM.

Hvorfor CLOUDsys?

Vi har lang erfaring med leveranse av skybaserte IT-løsninger, og har mange gode kundereferanser. Vårt fokus er å lage brukervennlige og effektive systemer som rakst gir merverdi for våre kunder.


CLOUDsys Logo
CLOUDsys Microsoft Partner

CLOUDsys Microsoft CRM

Prøv CRM gratis i 30 dager

Send oss kontaktinfo så hjelper vi deg i gang

 

55 52 50 80
crm@cloudsys.no