HVORFOR OFFICE 365 FRA CLOUDsys?

 

CLOUDsys Microsoft Office 365

Vil du snakke med Office 365 kompetanse?

Send kontaktinfo så hjelper vi deg

 

93483765
office365@cloudsys.no

 

Velg CLOUDsys som din Office 365 IT leverandør. Vi har lang erfaring og har mange gode kundereferanser. Office 365 er en brukervennlig IT løsning som det er lett å komme i gang med. Det er allikevel lett å snuble i oppstarten med problemer og dårlig brukeropplevelse som resultat. Vi har metodene og erfaringen som sikrer at overgangen blir en suksess.

Du sparer penger

Når du tar i bruk skytjenester som Office 365 vil du få reduserte IT kostnader. Det er derfor viktig at du velger en IT leverandør som følger opp dette. Vi har som mål å oppnå minst 20% besparelse på IT budsjettet for våre kunder. Dette klarer vi fordi vi har tilpasset leveranser og organisasjon til den nye IT hverdagen med skytjenester.

BOOS Azure Virtual Machine
BOOS Office Cloud

Du får leverandøruavhengig IT

Vi bruker standard skytjenester, og det er du som kunde som sitter i førersetet. Det betyr at du når som helst kan benchmarke vår leveranse på pris og kvalitet. Du kan enkelt bytte IT leverandør. Det holder oss skjerpet, og sikrer deg som kunde den beste tjenesten.

Vi her en liten og kompakt organisasjon

Dette er en fordel for deg som kunde. Dere forholder dere til få personer. Alle kjenner dere, og alle har kompetansen som dekker løsningen. Microsoft er den store og solide organisasjonen i bakkant som sørger for at dere også får «enterprise class» IT.

BOOS CLOUDsys Azure Cloud
BOOS Office 365 klienter

Tilgang den beste skykompetansen

Vi har jobbet dedikert med skyløsninger løsninger i flere år, og har opparbeidet en unik erfaring og metodikk.

Vi er Microsoft Partner på skytjenester

Vår leveranse av skytjenester har i flere år oppfylt kravene Microsoft stiller til kompetanse, kvalitet og fornøyde kunder.


CLOUDsys Logo
CLOUDsys Microsoft Partner
BOOS Microsoft Azure

Vil du snakke med Office 365 kompetanse?

Send kontaktinfo så hjelper vi deg

 

 

93483765
office365@cloudsys.no