CLOUDsys

Business Central ERP

Business Central samler de viktigste IT systemene for din
bedrift i én løsning. Dette gir brukerne en enkel oversikt over nøkkelinformasjon fra hele bedriften, og sørger for en sømløs flyt mellom ulike avdelinger. Med Business Central  kan dere automatisere mange vanlige forretningsprosesser og spare mye administrasjonstid. Slik får dere mer tid til å fokusere på deres kjernekompetanse. 

Business Central er unik i å gjøre avanserte funksjoner tilgjengelig for bedrifter som ikke kan spandere millioner på IT. Business Central vil derfor være det beste valget for mange små og mellomstore bedrifter som ønsker bedre økonomistyring

Tilpass etter deres behov

Dynamics Business Central inneholder funksjoner for fakturabehandling, bokføring, lager- og prosjektkontroll. Utover dette kan man legge til mange spesialiserte moduler fra Dynamics 365. Finnes ikke modulen fra før vil vi bistå med å tilpasse Business Central til å gjøre det dere ønsker. 

Business Central kommer med en rekke standard brukerprofiler, som man kan tilpasse etter hvilken informasjon man ønsker å se. Slik kan daglig leder få det store overblikket, mens regnskapssjefen får detaljert innsikt i status på innkommende og utgående faktura.

cloud services

Skybasert ERP

Med Business Central kan dere flytte hele ERP systemet ut i skyen. Dette betyr at dere slipper vedlikehold av servere og tilkobling via knotete VPN løsninger. Gjennom å basere seg på Microsoft brukere får man ivaretatt datasikkerhet, samtidig som løsninger blir enkelt tilgjengelig på de enhetene dere ønsker.  Business Central bruker samme plattform som Office 365 og kan derfor enkelt integreres med andre Office skytjenester.

Hvorfor velge CLOUDsys?

CLOUDsys er eksperter på Dynamics Business Central. Vi tar oss av oppsett og implementering av systemet, og tilrettelegger for norske forhold. Systemet tilpasses unikt for hver kunde og vi programmerer inn ønskede funksjoner etter behov. Med CLOUDsys som digitaliseringspartner får dere våre egenutviklede moduler inkludert. Dette inkludererer helautomatisk import av EHF faktura, kid-kodebehandling, MVA oppsett og påminnelse om faktura til godkjenning.

Pris

Det abonnementet som passer best for de fleste norske små og mellomstore bedrifter er Dynamics 365 Business Central Essentials. Dette koster 617 kr per bruker per måned og inneholder rikelig med funksjonalitet for de fleste. Brukere som kun skal lese og godkjenne kan man legge inn ekstra for 70 kr per bruker per måned.

Vi setter opp Business Central for deres bedrift i løpet av noen dager. Dersom dere ønsker å overføre data fra et tidligere system tar vi oss også av dette.

Prisene er basert på Microsofts veiledende priser, som kan endres over tid.

Ønsker du å vite mer om hvordan
Business Central kan gi deres bedrift bedre kontroll?

Navn:

Epost:

Telefon: