Business Central ERP

Business Central samler de viktigste IT systemene for din
bedrift i én løsning. Dette gir brukerne en enkel oversikt over nøkkelinformasjon fra hele bedriften, og sørger for en sømløs flyt mellom ulike avdelinger. Med Business Central  kan dere automatisere mange vanlige forretningsprosesser og spare mye administrasjonstid. Slik får dere mer tid til å fokusere på deres kjernekompetanse. 

Business Central er unik i å gjøre avanserte funksjoner tilgjengelig for bedrifter som ikke kan spandere millioner på IT. Business Central vil derfor være det beste valget for mange små og mellomstore bedrifter som ønsker bedre økonomistyring

Tilpass etter deres behov

Dynamics Business Central inneholder funksjoner for fakturabehandling, bokføring og rapportering, lagerstyring, produksjon og prosjektkontroll. Utover dette kan man legge til mange spesialiserte moduler fra Dynamics 365. Finnes ikke modulen fra før vil vi bistå med å tilpasse Business Central til å gjøre det dere ønsker. 

Business Central kommer med en rekke standard brukerprofiler, som man kan tilpasse etter hvilken informasjon man ønsker å se. Slik kan daglig leder få overblikket på kjøp og salg, mens prosjektleder fører ressursbruk på sitt prosjekt og regnskapssjef enkelt attesterer fakturaer og avstemmer bankkontoer.

cloud services

Skybasert ERP

Med Business Central kan dere flytte hele ERP systemet ut i skyen. Dette betyr at dere slipper vedlikehold av servere og tilkobling via knotete VPN løsninger. Gjennom å basere seg på Microsoft brukere får man ivaretatt datasikkerhet, samtidig som løsninger blir enkelt tilgjengelig på de enhetene dere ønsker.  Business Central bruker samme plattform som Office 365 og kan derfor enkelt integreres med andre Office skytjenester.

Hvorfor velge CLOUDsys?

CLOUDsys er ekspert på Dynamics Business Central. Vi tar oss av oppsett og implementering av systemet, og tilrettelegger for norske forhold. Systemet tilpasses unikt for hver kunde og vi programmerer inn ønskede funksjoner etter behov. Med CLOUDsys som digitaliseringspartner får dere våre egenutviklede moduler inkludert. Dette inkludererer sending og mottak av EHF faktura, henting av info fra Brønnøysundregistrene og en mer brukervennlig attestering. Du kan se våre utvidelser til Business Central her.

Pris

Det abonnementet som passer best for de fleste norske små og mellomstore bedrifter er Dynamics 365 Business Central Essentials. Dette koster 617 kr per bruker per måned og inneholder rikelig med funksjonalitet for de fleste. Brukere som kun skal lese og godkjenne kan man legge inn ekstra for 70 kr per bruker per måned.

Vi setter opp Business Central for deres bedrift i løpet av noen uker. Dersom dere ønsker å overføre data fra et tidligere system tar vi oss også av dette.

Prisene er basert på Microsofts veiledende priser, som kan endres over tid.

Erfaringer fra våre kunder

Flow Control oppgraderte til Business Central i 2020, og valgte da CLOUDsys som ERP partner. CLOUDsys forsto de særegne utfordringene hos oss, og tilpasset og utvidet funksjonaliteten i Business Central til å imøtekomme våre behov. I dag har vi konsolidert alle våre IT tjenester hos CLOUDsys, som administrerer vår nettside, ERP system og Microsoft 365. CLOUDsys er alltid serviceinnstilt, løser problemer raskt og viser god teknisk kompetanse.

Ole Gunnar Angeltveit

Managing Director - Flow Control Norway AS

Ønsker du å vite mer om Business Central
er riktig valg for din bedrift?

    Navn:

    Epost:

    Telefon: