Power BI

Power BI gir deg oversikten og kontrollen du trenger for å kunne styre og ta beslutninger basert på harde data. Med Power BI kan du samle data fra alle sider av virksomheten, trekke ut informasjonen som er viktig og fremstille dataene på en enkel og oversiktlig måte. Slik kan beslutningstakere i din bedrift få rask tilgang til viktige KPIer og statuser, samtidig som Power BI gir mulighet for å dykke ned i og analysere detaljene. Power BI er et verktøy som vil gi deg en opplevelse av kontroll, enten du gjør økonomistyring, prosjektstyring, produksjonsstyring eller leder en hel virksomhet. Prisen på et Power BI Pro abonnement er kun kr 88,- bruker/måned.

Vi har kompetansen

CLOUDsys er Microsoft Power BI Partner og har konsulenter som er sertifisert i Power BI og dataanalyse. Vi har kompetanse på hele prosessen fra tilkobling til database, organisering av data og beregning av KPIer til fremstilling av informasjon i dynamiske og oversiktlige rapporter.

Våre Power BI rapportpakker

Vi opplever at mange bedrifter ønsker å bruke Power BI, men ikke vet hvor de skal begynne. For å gjøre det enklere å komme i gang har vi laget noen startpakker:

Power BI Prosjektrapporter

Få kontroll på kostnader, forbrukte timer og fremdrift på hvert prosjekt.

Vi kobler til deres data og tilpasser rapporter etter deres behov.

Kom i gang for kr 10 000,-

Klikk bilde for live demo

Power BI Finansrapporter

Få oversikt over inntekter og kostnader i nær-sanntid, sammenlign omsetning med budsjett og historisk omsetning og få kontroll på alle kostnader fra varen er bestilt til faktura er postert og betalt.

Vi kobler til deres data og tilpasser rapporter etter deres behov.

Kom i gang for kr 10 000,-

Klikk bilde for live demo

Andre Power BI rapporter

Ønsker du en dynamisk rapport som visualiserer andre typer data.

Vi kobler til deres data og skreddersyr rapporter etter deres behov.

Kom i gang for kr 10 000,-

Få et uforpliktende tilbud

    Ønsket rapportpakke:

    Navn:

    Epost:

    Telefon: