CLOUDsys

Hvem vi er

CLOUDsys har vært med på Microsoft sin sky satsing helt fra starten i 2011. Vårt fokus er å alltid være i fremste rekke når det gjelder kompetanse på siste sky-produktene fra Microsoft. Vi har kompetanse både på plattformprodukter som Office 365/Azure og Microsoft sine Power Plattform produkter. Vi leverer alltid tjenester som er i takt med produktene. Det betyr kompakte prosjekter med kort ROI og høy kvalitet.

Vårt team

CLOUDsys CEO

Christian Gad Hasvi – CEO

Christian grunnla Cloudsys i 2011. Han har IT-utdannelse fra forsvaret og en Master of Management fra Handelshøyskolen BI. Kompetanse og erfaring spenner fra programmering og IT drift, til ledelse og rådgiving.

Gustav Tisthamar – Cloud Consultant

Gustav har vert ansatt i CLOUDsys siden 2015. Han er utdannet IKT-servicemedarbeider samt ett års fagskole med fokus på Microsoft sine systemer. Hans ansvarsområder er support og oppsett/installasjoner for kunder.

Lasse André Kaldefoss – Business Application Consultant

Lasse har vært med i CLOUDsys teamet siden januar 2019. Han er utdannet økonom og har en mastergrad i innovasjon og ledelse fra Høgskulen på Vestlandet. Til daglig har han ansvar for utvikling av Business Applications.  

Våre verktøy

POWER BI

Power BI er et kraftig rapporterings verktøy som presenterer data fra alle deler av bedriften. Løsningen er enkel i bruk, lave driftskostnader og er raskt å konfigurere.

POWER APPS

Aldri har det vært enklere å lage bedriftsinterne apper. Løsningen til Microsoft er 100% integrert med Office 365 og kan rulles ut i løpet av dager.

POWER AUTOMATE

Automate er din egen bedriftsrobot som kan utføre de kjedelige oppgavene. Inkludert i Office 365 plattformen og enkel å ta i bruk.

SHAREPOINT

SharePoint er ryggraden i din digitale bedrift. Lagre data trygt å få tilgang over alt. Vi har lang erfaring og leverer løsninger med kort leveransetid.

IT SIKKERHET

Vi opplever stadig mer aggressive hacker forsøk mot norske bedrifter, og det er viktig å aktivere de riktige tiltakene. Vi er eksperter på å sikre dine Microsoft skyløsninger.

MICROSOFT CLOUD

Vi er Microsoft Cloud Partner og har levert skyløsninger med fornøyde kunder siden 2011. Vi har dybdekompetanse på Office 365 og Azure.