CLOUDsys

Digitalization made easy

Siste fra vår digitaliseringsblogg

Digitalisering blir ofte et fancy ord vi bare bruker i rapporter

Det blir ofte sagt at digitalisering er avgjørende for bedrifters overlevelse de neste årene. 

Men hvorfor er digitalisering så viktig?

 

Bedrifter med utstrakt bruk av IKT har i gjennomsnitt
14,7 %* høyere verdiskaping per time

    *Kilde: SSB / IKT-Norge, 2015

Slike bedrifter vinner fordi:

De har verktøy som hjelper sine ansatte å arbeide smartere

Digitale data gir oversikt og kontroll over viktige prosesser i sanntid

De ansetter roboter som billig, feilfritt og effektivt tar seg av de kjedelige oppgavene

 

Det mange bedrifter ikke er klar over er at de allerede har enkle og kraftige digitaliseringsverktøy inkludert i Office 365.
Som Microsoft partner er vi eksperter på Office 365,
og vi er her for å hjelpe din bedrift å realisere sine digitaliseringsprosjekter

Vi hjelper å realisere dine digitaliseringsprosjekter

Business Intelligence gir bedre oversikt

Vi hjelper deg å få oversikt over big data fra hele bedriften din. Ved å tilpasse dynamiske Power BI dashbord, gir vi deg oversikt over relevant informasjon i sanntid. Du blir slik i stand til å ta beslutninger basert på harde data, og vil kunne oppdage avvik tidligere.

 

Vi hjelper deg å sette opp dashbord basert på systemer du allerede bruker i dag, eller vi hjelper deg å sette opp et nytt skybasert system.

 

Hvilken informasjon vil være nyttig for deg å få innsikt i?

Populære dashbord er timeforbruk, salgstall, lønnsomhet,  fravær, kompetanse og overtid. Du kan få oversikt over hele organisasjonen eller filtrere på prosjekt, avdeling eller en enkelt ansatt. Alle data som samles inn kan presenteres oversiktlig. Hvilken oversikt vil gi dere et forsprang?

Apper lar deg arbeide smartere

Tenk om du kunne blitt kvitt alt papirarbeid, fordi du gjorde alle arbeidsoppgaver på nettet eller på mobilen. Tenk om du kunne fått oversikt over all relevant informasjon fra bedriften, og kunne lagt inn, endret, kontrollert og godkjent, like lett ute i felten som på kontoret.

 

Med Microsoft Power Apps utvikler vi bedriftsapper i løpet av dager, til en brøkdel av prisen på apper som er programmert fra bunnen.

 

Appen din kan for eksempel effektivisere evalueringer av ansatte, automatisere refundering av reiseutlegg, sørge for en grundig og unik onboarding,  eller løse en annen manuell oppgave som du bruker alt for mye krefter på.

Roboter tar over de kjedelige oppgavene - så du kan fokusere på de viktige

Roboter kommer aldri til å erstatte menneskelig intuisjon, kreativitet og humanitet. Derimot vil roboter de neste årene ta over flere og flere rutinepregede og programmerbare oppgaver. Roboter er billig i drift, de blir ikke slitne eller syke, og de kan prosessere enorme mengder data hvert eneste sekund.

 

Vi hjelper deg å komme i gang med Microsoft Flow, en bedriftsrobot som automatiserer mange ulike prosesser og oppgaver som du gjør på nettet.

 

La roboter motta, bokføre og sende fakturaer, slik at du kun trenger å godkjenne dem. Få tilsendt en automatisk statusrapport hver dag, bli varslet om nye salgsleads, bli varslet om feil eller avvik eller automatiser en repeterende prosedyre som din bedrift gjør hver dag.

Integrerbare produkter gir enorm fleksibilitet

Power BI, Power Apps og Flow er kraftige verktøy hver for seg, men det er når man setter dem sammen at produktene virkelig viser sitt potensiale. Programmene er laget for å samarbeide med hverandre og kan enkelt integreres med alle Microsoft tjenester, som SharePoint, Outlook, Excel og Business Central. I tillegg kan programmene hente data fra mange tredjepartstjenester som Google, DocuSign og Facebook. Det vil si at du kan plukke og mikse de programmene som passer best for din bedrift, og alt vil fungere sømløst. Med Microsoft Business Applications er det kun fantasien som setter grenser for hva som kan  bygges.

 

Som sertifisert Microsoft Parter er vi eksperter på Business Applications, og vi hjelper deg gjerne å sette sammen de riktige tjenestene og bygge de rette verktøyene for din bedrift.

Få en prøveversjon av appen "Hva kan din bedrift om nettsikkerhet?"

Hvordan avslører man phishing?     Hva er et sikkert passord?     Test kunnskapene i din bedrift